B.I Tools
Η ΕΥΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ

ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Image

B.I Tools®

Ένα σύγχρονο και εύχρηστο εργαλείο επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence), το οποίο μετατρέπει τα δεδομένα κάθε επιχείρησης σε πληροφορίες από όπου αυτά και αν προέρχονται.

Η έξυπνη διαχείριση, η εύκολη επεξεργασία και η αποτύπωση των πληροφοριών με δομημένο και απλό τρόπο, προσφέρουν σε όλα τα στελέχη της επιχείρησης εύκολη και άμεση πρόσβαση στην εκάστοτε πληροφορία και τη δυνατότητα να την επεξεργαστούν έτσι ώστε να λαμβάνουν αποτελεσματικές και γρήγορες αποφάσεις.

Bi Tools Flyer

Bi Tools Flyer
Πάρε τον έλεγχο

Πλεονεκτήματα

1
Zero user license fees για τους χρήστες σας (user license) καθιστά το πακέτο οικονομικά πολύ ελκυστικό.
2
View: δυνατότητα να γίνεται από όλες τις πηγές (tablet, web, mobile κλπ.).
3
All RDBMS – No size limit: Κανένας περιορισμός σε τύπο βάσης και όγκο δεδομένων.
4
Λειτουργεί σε πολλές βάσεις δεδομένων ταυτόχρονα.
5
Αυτοματοποιημένη διανομή πληροφορίας μέσω χρονοπρογραμματισμού (email, ftp) ακόμα και σε χρήστες που δεν χρησιμοποιούν τα B.I Tools®.
6
Σύγχρονη και real time απεικόνιση της πληροφορίας.
iphone white

Η τεχνολογία του B.I Tools®

Business Reports Viewer

Δυναμικό εργαλείο εκτυπώσεων με μεγάλη ποικιλία αντικειμένων (γραμματοσειρές, σχεδιαγράμματα, φωτογραφίες, cross tab, rich text, check box) και δυνατότητα αποτύπωσης των αποτελεσμάτων σε γραφική παράσταση Chart.

Business Pivot Viewer

Εργαλείο δημιουργίας στατιστικών αναφορών, με μορφή Pivots με δυναμικές οριζόντιες – κάθετες διαστάσεις αλλά και δεδομένα. Το καινοτόμο αυτό εργαλείο, διαχειρίζεται μεγάλους όγκους δεδομένων και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να εξάγει την πληροφορία σε xls.

Business Action

Εργαλείο δημιουργίας και εκτέλεσης batch εντολών στις βάσεις δεδομένων (insert, delete, update) με ενσωματωμένες φόρμες.

Scheduler

Εργαλείο αυτόματης εκτέλεσης Report ή Action βάση χρονοπροδιαγραμματισμού με αποστολή emails σε χρήστες, εγγράφων σε φακέλους χρηστών του B.I Tools®, αποθήκευση εγγράφων ftp και εξαγωγή αρχείων σε διάφορες μορφές εγγράφων (pdf, Word, Excel κλπ.).

Business Web Viewer

Responsive εργαλείο εκτέλεσης Repot, Pivot & Action μέσω Web Browser, με τη δυνατότητα πρόσβασης από απομακρυσμένους χρήστες της εφαρμογής, μέσω οποιασδήποτε συσκευής.

Designer

Εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα σε εξειδικευμένους χρήστες να σχεδιάσουν μόνοι τους pivots, reports ή actions της αρεσκείας σας.

Γιατί Β.Ι Tools®;

Άμεσα διαθέσιμη πληροφόρηση για κάθε συσκευή είτε μέσω Web είτε μέσω native εφαρμογής windows
Διαθεσιμότητα σύνθετων πεδίων
Εξερεύνηση και ανάλυση δεδομένων σε αναφορές και πίνακες εργαλείων
Προγραμματισμός περιοδικής κλήσης αναφορών
Πλήρης απεικόνισης της χρηματοοικονομικής κατάστασης της επιχείρησης
Εξοικονόμηση χρόνου εργασίας του ΙΤ τμήματος
Πλήρης έλεγχος του κύκλου πωλήσεων
Προσαρμογή των λύσεων στις ιδιαίτερες ανάγκες του κλάδου και της επιχείρησης
Αποτελεσματική μεθοδολογία υλοποίησης
Παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών για το σχεδιασμό και την αξιοποίηση του συστήματος από την επιχείρηση
Μηχανισμό τεχνικής υποστήριξης στην παραγωγική λειτουργία του συστήματος, στελεχωμένο από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό
Δυνατότητα διασύνδεσης με άλλα υπάρχοντα συστήματα
Τεχνολογική καινοτομία: εξατομικευμένες λύσεις B.I προσαρμοσμένες στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών
Αξιοπιστία και διαθεσιμότητα: ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ για την συνεχή υπηρεσία σε συνδυασμό µε την αξιόπιστη επίδοση, προσφέροντας εργαλεία που παρέχουν backup και αυτόματη ανάκτηση (automated recovery) σε περιπτώσεις που αυτό απαιτείται
Αποτελεσματικότητα κλίµακας: Καθώς η επιχείρηση επεκτείνεται, θα είναι σε θέση να παρέχει την αναγκαία υποδομή για τη διαχείριση, τον προγραµµατισµό και την παράδοση της πληροφορίας στον σωστό προορισμό και στον κατάλληλο χρόνο
B.I Expertise: εμπειρία υλοποίησης λύσεων B.I της Advanced Consulting πάνω από 20 έτη

Υποσυστήματα

This image for Image Layouts addon
B.I Tools® Studio
B.I Tools® Studio είναι το λογισμικό επεξεργασίας και απεικόνισης του B.I Tools®. Σκοπός του είναι να σας βοηθήσει να εκτελέσετε πρότυπα αναφοράς, να δημιουργήσετε πρότυπα προς τις βάσεις δεδομένων, να γράψετε σύνθετες εκφράσεις και να χρησιμοποιήσετε ποικίλα οπτικά στοιχεία σχεδίασης.

Χρησιμοποιώντας το B.I Tools® Studio, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διαφορετικούς τύπους πηγών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων MSSQL, Oracle, MySQL, MS Access, MS Excel, ή ακόμα και ODBC.
   B.I Tools® Studio
This image for Image Layouts addon

Β.Ι Τools® Server

O Β.Ι Τools® Server είναι ένας διακομιστής που αποτελεί τον κεντρικό διανομέα πληροφοριών μέσω του οποίου ικανοποιούνται οι εκάστοτε απαιτήσεις των χρηστών ενώ παράλληλα ελέγχει τα δικαιώματα αυτών.

Επιπλέον, προστατεύει τα δεδομένα της επιχείρησης από πιθανούς κινδύνους.

   B.I Tools® Server
Image
Image
Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας?
+30 210 3414134
info@adcon.gr
Διεύθυνση
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 99
Νέος Κόσμος–Αθήνα  11636
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Image
Ad.Con logo
Image
Image

Newsletter

Please enable the javascript to submit this form