CRM για τις πιο απαιτητικές ανάγκες της μικρομεσαίας επιχείρησης

Image
Image

Ακολουθώντας πλήρως τη φιλοσοφία και τις αρχές της τεχνολογίας B.O.S το Capital CRM, η διαχείριση των πελατών και των επαφών της σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης, περνάει σε άλλο επίπεδο. Εύκολα και γρήγορα, μπορείτε να αξιοποιήσετε όλα τα δεδομένα πελατών και να τρέξετε ενέργειες που αφορούν εμπορικές συναλλαγές παραγγελιών και πωλήσεων, αιτήματα υποστήριξης, ευκαιρίες νέων πωλήσεων ή αξιολόγηση προωθητικών ενεργειών. Χωρίς πολύπλοκους κανόνες, περιορισμούς και εξειδικευμένες γνώσεις.

Μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον με δυναμικά παράθυρα εργασίας, μενού και λίστες, το Capital CRM συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε καθημερινή βάση, για να οικοδομήσετε ισχυρές σχέσεις συνεργασίας τόσο με υφιστάμενους, όσο και με δυνητικούς πελάτες της επιχείρησής σας.

Ισχυρές δυνατότητες, μοναδικά πλεονεκτήματα

Το Capital CRM ενοποιείται πλήρως με το περιβάλλον του Capital B.O.S, προσφέροντας ισχυρές ready-to-use λειτουργίες, αναφορές και εκτυπώσεις. Την ίδια στιγμή, προσαρμόζεται εύκολα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας για να ανταποκρίνεστε με ακρίβεια στις προσδοκίες των πελατών σας.
Image

Διαχείριση Επαφών

Διαχειριστείτε τις σχέσεις σας με πελάτες και προμηθευτές μέσα από ένα δυναμικό και διαισθητικό UI όπου όλα όσα χρειάζεστε, βρίσκονται σε απόσταση ενός μόνο κλικ. Αξιοποιήστε το ημερολόγιο του Capital CRM για να παρακολουθήσετε χρήσιμες πληροφορίες όπως πχ. εορτές, να προσθέσετε σημειώσεις, να ορίσετε υπενθυμίσεις κλπ.
Image

Προγραμματισμός Ενεργειών

Προγραμματίστε ενέργειες πελατών μέσα από το Capital CRM. Ορίστε μία ενέργεια, το χρόνο και το χώρο διεξαγωγής της και προσθέστε σε αυτήν, συνοδευτικά παραστατικά και χρήσιμα έγγραφα. Ανατρέξτε οποιαδήποτε στιγμή στην αλληλουχία των ενεργειών που έχετε τρέξει για οποιονδήποτε πελάτη, καθώς επίσης και στο σχετικό ημερολόγιο ενεργειών.
Image

Προβολή Εκτυπώσεων

Εκτυπώστε τα ευρετήρια των επαφών σας, το εορτολόγιο και τις ετικέτες πελατών / προμηθευτών, με οποιονδήποτε τρόπο σας εξυπηρετεί. Παράξτε άμεσα και εκτυπώστε στατιστικά στοιχεία και αποτελέσματα για τις ενέργειες και τα χαρακτηριστικά που σας ενδιαφέρουν κάθε φορά, διευκολύνοντας την ανάλυση δεδομένων και τη λήψη αποφάσεων.
Image

Αποστολή Email & SMS

Αποστείλετε email σε υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες (μαζικά ή στοχευμένα), προσθέτοντας συνημμένα αρχεία. Απευθείας μέσα από το περιβάλλον του Capital CRM, χωρίς να επενδύσετε σε τρίτα σύστήματα ή πλατφόρμες! Εξίσου εύκολα, υλοποιήστε καμπάνιες SMS, επικοινωνώντας χρήσιμα νέα και προσφορές στα κινητά τηλέφωνα των επαφών σας.

Μοναδική εμπειρία χρήσης, αυξημένη αποδοτικότητα

Προσέγγιση υποψηφίων πελατών

Σχεδιάστε και υλοποιήστε στοχευμένες καμπάνιες marketing και προωθητικές ενέργειες. Προσελκύστε εύκολα περισσότερους νέους πελάτες, διαχειριζόμενοι ευέλικτα κάθε νέα ευκαιρία πώλησης.

Αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης

Βελτιώστε την εμπειρία με τους πελάτες και τις επαφές της επιχείρησής σας. Ανταποκριθείτε έγκαιρα σε όλα τα εισερχόμενα αιτήματα, ενισχύοντας το δείκτη ικανοποίησης των πελατών σας.

Λήψη ενημερωμένων αποφάσεων

Καταγράψτε τα πάντα για υφιστάμενους και υποψήφιους πελάτες σε μια ευχρηστη εφαρμογή. Επεξεργαστείτε σε βάθος τα δεδομένα σας, υποστηρίζοντας ουσιαστικά τη διαδικασία λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων.
Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας?
+30 210 3414134
info@adcon.gr
Διεύθυνση
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 99
Νέος Κόσμος–Αθήνα  11636
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Image
Ad.Con logo
Image
Image

Newsletter

Please enable the javascript to submit this form