Αυτοματοποιήστε τη διαχείριση
του χρόνου απασχόλησης των εργαζομένων σας εκτός ωραρίου

Image

Αυτοματοποιήστε τη διαχείριση του χρόνου απασχόλησης των εργαζομένων σας εκτός ωραρίου

Image

Απαλλαγείτε από την πολυπλοκότητα, το χρόνο και το άγχος που δημιουργεί καθημερινά η υποχρεωτική υποβολή του Εντύπου Ε8 «Αναγγελία Υπερεργασίας ή Νόμιμης Υπερωριακής Απασχόλησης» στο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ. Ανταποκριθείτε εύκολα, γρήγορα και έγκαιρα στις απαιτήσεις της νομοθεσίας, αποφεύγοντας τα υψηλά πρόστιμα.

Με τη web εφαρμογή Soft1 WORKTIME LIVE, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε και να απλοποιήσετε όλες τις ενέργειες που αφορούν τη διαδικασία διαχείρισης του χρόνου απασχόλησης προσωπικού εκτός ωραρίου εργασίας. Ανεξάρτητα από το μοντέλο λειτουργίας ή το πλήθος των εργαζομένων της επιχείρησής σας.

Αυτοματοποίηση ενεργειών

Καταχωρήστε τις καθημερινές ώρες υπερεργασίας/υπερωρίας και δημιουργήστε το έντυπο Ε8, με ένα μόνο κλικ. Από οπουδήποτε, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή.

Αποφυγή προστίμων

Διασφαλίστε την εύκολη, γρήγορη και έγκαιρη υποβολή του Εντύπου Ε8 στο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, αποτρέποντας ταυτόχρονα κάθε ενδεχόμενο επιβολής προστίμων.

Αυτόνομη λειτουργία

Διαχειριστείτε το χρόνο απασχόλησης εκτός ωραρίου με μία web εφαρμογή, που τρέχει ανεξάρτητα από το λογισμικό ή/και την εφαρμογή μισθοδοσίας που χρησιμοποιείτε.

Διαχειριστείτε τα στοιχεία των εργαζομένων σας, από όπου και εάν βρίσκεστε

Αξιοποιώντας το Soft1 WORKTIME LIVE, μπορείτε να προβάλλετε τα στοιχεία των εργαζομένων σας από όπου και εάν βρίσκεστε, απλά με τη χρήση ενός web browser.

image

Καταχωρήστε ώρες υπερεργασίας/υπερωρίας απευθείας από το email σας, με ένα μόνο κλικ

Μέσα από μία σειρά αυτοματοποιημένων emails, το Soft1 WORKTIME LIVE υπενθυμίζει την υποχρέωση δήλωσης υπερεργασιών και υπερωριών, ενώ παράλληλα ενημερώνει κάθε εργαζόμενο για την ώρα αποχώρησης.

Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να καταχωρείτε τις ώρες υπερεργασίας/υπερωρίας των υφισταμένων σας και να δηλώνετε αυτούς που βρίσκονται εκτός της επιχείρησης (πχ πωλητές), απευθείας μέσα από το email υπενθύμισης. Με ένα μόνο κλικ, χωρίς να συνδεθείτε καν στην εφαρμογή!

Εναλλακτικά, το Soft1 WORKTIME LIVE παρέχει τη δυνατότητα καταχώρησης αιτήματος υπερεργασίας/υπερωρίας από τον ίδιο τον εργαζόμενο, υποβάλλοντάς το αυτομάτως προς έγκριση στον αρμόδιο προϊστάμενο.

 

image

Ελέγξτε το ωράριο των εργαζομένων σας και δημιουργήστε αυτόματα το Έντυπο Ε8

Με το Soft1 WORKTIME LIVE, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο, το καθημερινό ωράριο απασχόλησης για το σύνολο των εργαζομένων σας.

Συνδεόμενοι στην εφαρμογή, μπορείτε να δείτε ποιοι έχουν δηλωθεί να εργαστούν εκτός ωραρίου και την ώρα αποχώρησής τους, ποιοι εργάζονται εκτός επιχείρησης, καθώς επίσης να ελέγξετε εάν κάποιος προϊστάμενος δεν έχει καταχωρήσει τη λίστα με το ωράριο των υφισταμένων του.

Και το κυριότερο; Με ένα μόνο κλικ, να δημιουργήσετε αυτόματα το Έντυπο Ε8 (στην προβλεπόμενη μορφή), ώστε εν συνεχεία να το υποβάλλετε στο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

image
Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας?
+30 210 3414134
info@adcon.gr
Διεύθυνση
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 99
Νέος Κόσμος–Αθήνα  11636
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Image
Ad.Con logo
Image
Image

Newsletter

Please enable the javascript to submit this form